När korv och mos blir en festmåltid

Förra helgen öppnade vi Horses & Cats en kväll för några inbjudna gäster. Vi bjöd på pubmat, bangers & mash. Att bjuda gäster på korv och mos är kanske inte den vanligaste festmåltiden, men med rätt råvaror blir det kalas!

Vi hade ett fint utbud av korvar från Grafmans Goda. Till det serverade vi potatismos gjort på vår favoritpotatis Andean Sunside och lite olika tillbehör som ketchup (Sinclairs chipotleketchup är en hit!) senap, chilisylt och chutneys. Till ”pudding” serverade vi saffranspannkaka med hemkokt björnbärssylt. Vi hade dessutom en dryckesmeny med närproducerat öl, must och cider. Nåja, cidern var faktisk brittisk, jag vet ingen lokal producent som gör riktigt torr cider. Om någon vet någon tar jag gärna emot tips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *