Intensiv vecka

Jag har haft en intensiv helg och intensiv vecka. Jag har några saker jag tänkt skriva om men tiden har inte funnits riktigt. Både lördag och söndag tränade Grao och jag för Mia Säwe i Hässleholm. Mer om det kommer i ett eget inlägg. När jag kom hem på söndagen packade jag om väskan och åkte till Göteborg. Under måndagen och tisdagen höll jag en kurs i Att motverka informationspåverkan tillsammans med kollegor från Myndigheten för psykologiskt försvar. Det är en rolig kurs att hålla, och extra roligt var det att ha kursen med en ny kollega, som jag trivdes väldigt bra med att samarbeta med.

På tisdagkvällen fick jag besök av Elin som driver Equipodden. Det resulterade i ett avsnitt av podden om WE – avsnittet släpps redan nästa onsdag.

Under onsdagen och torsdagen har jag haft en uppdragsutbildning i Stabsmetodik på egen hand. Även det är jätteroligt! Kursen bygger mycket på att resonera tillsammans med deltagarna. Det gör att man aldrig riktigt vet i förväg i vilka diskussioner man hamnar. Det är så spännande och stimulerande. Jag lyckades dessutom komma iväg till Göteborgsoperan på onsdagkvällen. Jag såg sista föreställningen av deras uppsättning av Cabaret. Att se Cabaret är för det mesta en stor upplevelse och Göteborgsoperan gjorde mig verkligen inte besviken. Det är stor show och starka scener om vartannat.

Nu sitter jag på hotellrummet efter att ha ätit en god middag på en restaurang precis runt hörnet. Regnet lockar inte till några längre promenader. I morgon efter frukosten kör jag hemåt, för att få en skön, ledig helg hemma tillsammans med make och alla djuren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *