Ridläger 2018

Nu har vi bokat datum för årets ridläger! Det blir fredagen den 29 juni-söndagen den 1 juli. Precis som förra året kommer Caroline Dahlstedt att hålla dressyrlektionerna och jag har WE-lektionerna. Det kommer finnas möjlighet att rida en dressyrlektion och en WE-lektion varje dag. Eventuellt hittar vi på lite andra aktiviteter också.

I år kommer vi ta ut en anmälningsavgift på 600 kr. Den täcker banan, mat alla dagar, övernattning i vårt gästhus (tag med lakan och handduk) och dagplats i hage eller box  – vi turas om med boxar och hagar och hjälps åt så det alltid finns plats för de hästar som inte rids. Om du vill ha uppstallning i box kostar det 150 kr/natt, inkl strö (bädd av torv/spån, boxar i mån av plats) Övernattning i hage, även det i mån av plats, utan kostnad. Anmälningsavgiften betalas tillbaka vid avanmälan senast den sista maj. Fram till 15 juni betalas halva anmälningsavgiften tillbaka. Plats kan även överlåtas till annan ryttare.

Träningen kan ske enskilt, i par eller i grupp om fyra. Enskilt kostar 400 kr/45 min, par 300/45 min och grupp om fyra 200/45 minuter. Träningarna betalas på plats direkt till tränarna.

Vill du vara med? Hör av dig!

kajsa.ekedahl@gmail.com
eller på messenger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *