Arbetsdag

Idag har det varit helgdag så vi har haft arbetsdag. På morgonen lastade vi in båda hästarna. Grao och jag släppte av Xipo och Ulrik i Vomb och fortsatte till Paulinda för att träna. Mer om det i ett annat inlägg senare, men jag kan lova att vi fick svettas, både Grao och jag – det var ett riktigt tufft pass!

När vi kom hem åt vi en god lunch, sen satte vi igång med lite olika sysslor. Matilda och jag röjde växtlighet i vår skogshage. Det är en fantastiskt fin hage, men det är mycket jobb att hålla staketet rent. Vi har sågat, klippt och dragit träd, buskar och annan växtlighet. På några ställen har träd fallit ner över staketet och vi har dessutom behövt spänna aluminiumtråden en hel del. Ett par lagningar har det också blivit.

Vi orkade inte riktigt hela dessvärre, när vi nästan var klara var det ett stycke som var rätt så illa däran, och vi bestämde att vi tar det en annan dag. Det borde vara max en timmes arbete kvar, så det är klart överkomligt.

Under tiden fixade Ulrik med bromsfällan jag köpte förra veckan. Det var rätt pilligt och jobbigt, särskilt att få fast den i marken. Men nu är den uppe. Hästarna är förundrade. Det ska bli spännande att se hur den fungerar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *