Massor med WE

Hittills har det varit mycket WE för oss under påsken. I onsdags hade jag min vanliga träning i Sturup och på torsdagkvällen passade vi på att åka dit och rida på banan, som hade fått stå kvar. Igår på långfredagen var jag utanför Tomelilla och hade träning för ett gäng och idag har vi varit hos Julia och tränat. Eller egentligen är det ju Ulrik som tränar för henne, jag är med och försöker att inte vara så mycket i vägen.

Dessutom passade Grao och jag på att prova en sadel. Den var jättefin, men tyvärr inte 17 tum som det stod i annonsen, utan 16,5. Det kändes väl trångt för mig, så jag fick avstå. Om någon vet en Passier Optimum 17 tum med kåpor som är max 40 cm långa till salu får ni gärna tipsa!

Vädret idag var inte särskilt kul, och det är verkligen skönt att Julia har ridhus. Vi hann ändå bli rejält våta under de stunder vi var ute. Dessutom blev förstås både Grao och jag rätt svettiga. Han är ju nervös i främmande ridhus – men det går helt klart åt rätt håll och blir bättre och bättre.

Amelia gick ute utan täcke under tiden vi var borta, och hon sa till att hon verkligen ville komma in när vi kom! De fick stå inne en timme och äta lunch, sen fick alla hästar gå ut – med täcken. Vi håller sakta på att få tillbaka värmen vi med. Det blir inget trädgårdsarbete idag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *