En virvelvind i huset

Igår var Ester på sitt tredje veterinärbesök, och det konstaterades att hon nu är helt fri från skabb. Dessutom fick hon sin första vaccinationsomgång. I och med det fick hon också flytta ur sadelkammaren och in i huset. Jag trodde nog att hon skulle vara lite rädd och försiktig först, men hon gick morskt på upptäcktsfärd direkt. Det visade sig istället vara Sixten som tyckte att hon var jätteläbbig! Han gömde sig och burrade upp svansen så den blev som en falukorv. Sen smög han försiktigt genom huset, för han ville ju ändå ha lite koll på nykomlingen.

Idag på morgonen har Ester haft några riktigt galna lekanfall, hon rusar genom huset, jagar saker som bara hon ser och hoppar och klättrar på det mesta. Hon ägnar sig helt enkelt åt att vara kattunge. Vi undrar hur länge det dröjer tills hon välter granen, hänga i gardinerna har hon redan testat.

Hon har fortfarande lite skrufs i ögonen, men i övrigt verkar hon helt frisk och kry. Det som är lite lurigt är de pigmentfläckar hon har på nosen, jag trodde först att de också var skrufs av något slag, men det är som sagt bara fläckar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *