Bra dag fortsatte

När jag stod och mockade igårkväll ringde Ulrik och undrade om vi skulle gå på musikquizet på Upp eller Ner i Ystad. Det var ju en lysande ide´. Vi har varit där innan och det är ett bra quiz och dessutom god mat. Klockan var dock nästan sex och han hade inte lämnat jobbet än, så jag sa att han fick skynda sig hem så skyndade jag mig med hästarna. Vi var nästan klara samtidigt, Ulrik fick bara hjälpa mig ge havre, och så kastade vi oss iväg. Halvvägs såg vi blåljus längre fram, och köer. Vi slår på trafikmeddelandena men hör inget. Precis innan köerna börjar kan vi svänga av söderut och passera på småvägarna. Vi parkerar i Ystad tio i sju, nöjda.

Men det var fullt! När vi varit på quiz där tidigare har det absolut inte varit det. Snopet. Men något borde vi ju äta när vi ändå var i Ystad, så vi gick vidare. Då kom vi på att Pinchos öppnat i Ystad – det testar vi!

Där fanns det plats, vi laddade ner appen och beställde. Det blev en god och mysig kväll ändå, och jag fortsatte dessutom spa-stämningen med en läskande mojito.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *