Lite lördagsshopping

En av våra favoritbutiker, Paloma Hästsport, hade jätterea i helgen. 50% rabatt på fredagen, 60% på lördagen och 70% på söndagen. Vi var där igår, så det var alltså 60% rabatt som gällde. På allt. JA, vi shoppade tills vi nästan droppade.

Grao fick till exempel tränset på den här suddiga och svettiga bilden från dagens träning. Det är ett Threadstone i svart läder i oljad, matt look. Det tycker jag är jättesnyggt, och dessutom fanns det några smarta designdetaljer på det. En av dem är nosgrimman, som har ett sånt där fäste som gör att det går att ta bort den nedre remmen utan att det blir en ful ögla på den engelska nosgrimman. En annan smart grej är att nosgrimman har en sån där vadderad underdel som pullbacknosgrimmor brukar ha, men utan att vara pullback. Här är det istället två spännen, ett på varje sida. Den vadderade delen går alltså att ta loss helt, och det går att justera nosgrimman på båda sidorna. Jag gillar ju egentligen inte pullback, men på det här sättet fick jag den trevliga underdelen utan att få det negativa. Jag tror jag ska höja nosgrimman ett hål mot hur det sitter på den här bilden, lädertrekanten lurade mig lite och lurade mig att sätta den lite lägre än vanligt.

Dessutom fick han de här snygga Le Mieux-benskydden. Ja jag vet att jag redan har modellen. Men inte i den här färgen! Xipo fick ett nytt 100 g-täcke med 1680 den yttertyg. Dessutom handlade vi en massa smått och gott, bland annat köpte vi de tre botknifes som fanns kvar och ett par nya arbetshandskar till mig. Innan vi åkte brände jag mig på nässlor när jag rensade ogräs, genom handskarna, så jag var mycket motiverad att köpa ett par bättre.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *