WE för alla och utflykt

wp-1474221605665.jpg

Idag anordnade Skånes Parakommitté WE för alla på Malmö Ridklubb. Jag var där en stund och presenterade mig som ordförande i WE-kommittén och tittade lite på träningarna, som hölls av Marika Lundh, WE-domare och medlem i parkkommittén.. Det är verkligen jättekul att parakommittén gör detta, jag hoppas att deras inspirerande träff lockar fler att fortsätta med grenen.

Eftersom vi ändå var i Malmö, och med bil passade vi på att göra en utflykt i södra delen av stan och Limhamn också. Första stoppet var kalkbrottet i Limhamn, som Ulrik sa var ”nästan lika stort som det i Slite”. Sen såg vi på en skylt att det var Europas största kalkbrott… Men vi tror ända att det i Slite kan vara djupare även om detta är större till ytan.

wp-1474221645065.jpg

Efter det åkte vi till utsiktsplatsen vid öresundsbron, där man har fin utsikt över bron, Malmö och Köpenhamn.

wp-1474221430973.jpg

Nästa stopp var småbåtshamnen i Limhamn. Vi gillar verkligen att gå på bryggor och titta på båtar, det finns så många vackra båtar. Vi fastnade särskilt för det här lilla underverket, som jag senare fick reda på var en minitolva, en skalenlig modell av stora tävlingsbåtar. Den är fullt seglingsbar och har till och med en egen klass i paralympics.

wp-1474221380146.jpg

Väl hemma blev det hemgjord pytt i panna på en del av fransyskan som vi helgrillade igår. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *