Tjurig utflykt

I början av veckan såg jag ett inlägg på Facebook av WE-ryttaren Andrea Sjödin. Hon har ett sommarentreprenörprojekt och tillverkar WE-hinder för försäljning. Hon har börjat med tjurar, en mindre variant på tjur som bara är ett huvud och bomklossar. Vi beställde en tjur och ett gäng klossar – och redan nu till helgen var de färdiga. De var verkligen jättefina, hon har gjort ett toppenjobb! Det är dessutom kul att se hur hon har hittat en riktigt säljande produkt, hon har fått massor med beställningar. Jag vet att många som tränar WE saknar tjur, och tidigare har alternativet i princip varit att bygga sin egen – det har inte funnits så många att köpa.

Det var en bit att åka för att hämta grejerna, så vi passade på att göra en utflykt. Vi började med att hälsa på Amelia och Ferro. Allt var bra med dem, hälsade de och fortsatte äta.

Vi besökte även Trollenäs slott. Det är ett riktigt vackert slott från 1500-talet – av den typen som i Sverige bara finns här i Skåne. Jag är fascinerad av alla fantastiska gamla tegelbyggnader som finns här!

Vi åt en lättare lunch i slottsträdgården, en jättegod focaccia med salami och brie. Jag avslutade med en fläder- och limecheesecake, Ulrik åt en jordnöts- och chokladrulle.

Vi har inte monterat tjuren än, men i veckan får vi väl ha tjurpremiär på banan. Vi får se vad Grao säger, tjur i ridhuset dit vi åker ibland har inte varit något problem – men hur blir det här hemma, där han faktiskt vet att det inte bor någon tjur?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *