Mer stallfix

Jag håller hela tiden på och förbättrar och uppgraderar våra lösningar i stallet. Det ska vara enkelt och roligt att jobba i stallet och hålla ordning, det är ju vårt fritidsintresse. Vi har redan mycket bra lösningar, men efter årets stalltvätt hade jag några saker till som jag ville fixa. Det krävde ett besök på Ikea, mer om det i ett annat inlägg tänkte jag. Nu ska jag istället visa resultatet, det är ju det roligaste!

Vi har tidigare haft en hög med smutsiga schabrak bara. Nu har vi två tvättkorgar. Två är ju bra eftersom man kanske inte alltid har tid eller lust att borsta bort allt hår från schabraket just när man slänger det i tvätten, men man vill ändå få undan tvätten. Nu har vi en för oborstad tvätt och en för borstad tvätt. Lätt att se och lätt att tvätta det som är klart!

Magnetlist för knivar, saxar, hovkratsar och flugäggsknivar var nästa bra grej. Enkelt, överskådligt och lätt att hitta!

Köksstänger är också en bra grej, som vi haft innan. Nu utökade jag med två till, för att grejerna inte skulle vara så trångbodda. De två översta hänger över tränshängarna i sadelkammaren, de två nedersta finns vid vår spolplats.

Den här vagnen på hjul med tre korgar har jag sneglat på tidigare och tänkt att den är perfekt för borstar och grejer för hästskötsel. Nu står det en i stallet.

Vi har beställt ett gäng plantor av vintergröna, vinca minor, till ridbanan. När vi hittade 15 st på rea idag köpte vi dem med, det kommer gå åt galna mängder för att täcka hela ytan och de 50 vi beställt visste vi ju var knappt tilltagna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *