Antiklimax

Jag har gått och väntat på min nya sadel i några veckor nu. Jag hade en träning inbokad idag och ville verkligen ha sadeln till den. När den inte kommit igår trodde jag det var kört. Vid halv tolv idag fick jag ett meddelande om att sadeln hade kommit och gick att hämta. Det var bara det att jag var på väg till Skurup där jag hade en tid för att få mina fötter fixade kl 12, och sadeln fanns fyra mil åt andra hållet. Ulrik körde mig till tåget och åkte sedan och hämtade sadeln – på så sätt hade jag sadeln till eftermiddagens träning.

Men när vi packat bilen och bara hade hästarna kvar att lasta fick vi ett meddelande. Tränaren hade blivit sjuk, träningen var inställd. Ridå.

Fast å andra sidan – nu hade jag ju sadeln. Träningen blir ombokad, så det löser sig med den också. Jag testade sadeln med ett ganska kort och lätt pass hemma. Den är väldigt olik min gamla sadel – och jag har ju haft två Passier optimum i rad, så det är verkligen länge jag har ridit i den modellen. Det gör att jag känner mig rätt ovan, särskilt när jag precis suttit upp – men jag tror det bara handlar om tillvänjning. Grao verkar fortfarande väldigt nöjd med sadeln.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *