Träningswraps

wp-1475053142492.jpg

Vi har en bra bit att köra till vår tränare, och vi tränar dessutom ganska sent på vardagskvällarna. Det gör att vi ofta kommer hem närmare 22.30, och då är det lite väl sent för att äta kvällsmat. Hästarna ska ju också tas omhand innan vi får gå in. Äta innan träningen har vi för det mesta svårt att hinna med, det kan bli lite yoghurt på sin höjd.

Därför har jag kommit på en toppenbra lösning – jag gör wraps som vi äter i bilen på väg hem. De smakar så himla gott när vi är färdigtränade, och de är enkla och behändiga att äta i bilen.

Jag använder de största tortillabröden och fyller dem med lämpliga rester och grönsaker. Har jag inga bra rester kan jag köpa en bytta blandade salladsingredienser från butikens lunchsalladsdisk. Där finns det massa goda saker, i de som är på bilderna här är det sallad av olika sorter, tomat, avokado, rödlök, pasta med pesto och grillad kyckling. Detta toppade jag med Biggans Thai Mahal-sås. En god sås med töntigt namn!

Wrapen sveper jag in i folie – först en bit runt basen, den sitter kvar under tiden som vi äter. Sedan en bit om toppen för att hålla allt på plats. Den är enkel att ta bort när vi ska äta.

wp-1475053160042.jpg

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *