Ferro är till salu

Vår plan är ju att sälja Ferro, och nu har jag lagt ut en annons på honom. Vi tycker mycket om honom, han är både rar och ser väldigt bra ut – men har man som vi hästar som hobby går det inte att fylla stallet. Vi hoppas istället att han kommer glädja någon annan!

I am Ferro är ett elegant och energiskt hingstföl med kaxig uppsyn och mild attityd. Han är efter Ironman H, hingsten som går från klarhet till klarhet. Förra året var han bruksprovsvinnare med hela 9,5 i ridbarhetsbetyg. I år gick han till final i ett ovanligt starkt femårsstartfält i unghäst-VM.
Mamman Amelia är elitsto i hannoveranerförbundet. Bakom henne finns en stark stostam med fyra generationer statspremieston i rakt nedstigande led. Hon är uppfödd av Ingo Pape. Amelia har tävlat upp till Msv B med amatör i sadeln.
I am Ferro är född 5 maj 2018 och kan levereras tidigast till jul. Han kan även stå kvar hos oss över vintern, vi har tillgång till grovfoder av utmärkt kvalitet. Vi kan även ombesörja kastrering om så önskas.
Han är registrerad i hannoveranerförbundet och kommer tilläggsregistreras i SWB. Han har en obruten försäkring sedan 45 dygns dräktighet hos Agria, är regelbundet verkad, maskad och vaccinerad enligt rekommendationer.
För mer information, kontakta Kajsa Ekedahl 070-203 53 31 eller kajsa.ekedahl@gmail.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *