Kyla och hetta

Efter en lång lång bilresa är vi framme i Funäsdalen. Vi har åkt genom rejäl kyla, som kallast var termometern nere på -27, men här framme var det ”bara” -19.

Vi började med att äta middag på hotellet  – och gläds åt vilken fantastiskt fin mat de hade här. Vi valde röding med wasabi-rom och rostad lök-consommé. Det var fantastiskt gott! Lite hetta från wasabin harmonierade fint med de övriga milda smakerna. Till efterrätt var det en hjortronssorbet med en blåbärswiskeychokladpralin och en blåbärschokladcurd. Även det var helt sagolikt gott! Och det allra bästa är att vi har bokat halvpension här, så vi kommer få äta den här fina maten på hotellet varje kväll.

Vi är så glada att vi har så bra djur- och gårdsvakter som tar hand om allt därhemma också. I morgon ska vi åka skidor! Det var väldigt länge sedan, men jag ser fram emot det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *