Ridbanedisco med förhinder

Några av er kanske minns när vi uppfann discodressyren. Vi har tänkt ta detta ytterligare ett steg, och idag köpte vi en utomhushögtalare. Trodde vi. Vi sa uttryckligen i affären att vi ville ha en utomhushögtalare som tål damm och fukt eftersom den ska stå vid ridbanan. Vi blev rekommenderade en högtalare som låg något över vad vi tänkt oss i pris, men inte hiskeligt, så vi slog till.

När vi kom hem sökte Ulrik upp högtalaren på nätet och plockade fram produktbladet på den. Bara en sån sak – hade jag bestämt hade vi bara slitit upp den, kopplat in den och kört. Men nu var det verkligen tur att han är som han är. Det stod nämligen att den uteslutande är för inomhusbruk och att den inte tål varken fukt eller damm. En riktig besvikelse alltså, men tur vi inte hade öppnat kartongen. Vi får åka tillbaka med den imorgon.

Under tiden roar vi oss med att göra spotify-listor att rida till. Vi har hittills gjort en med klassisk musik, en med jazz och en med elektronisk dansmusik. Det kommer bli fler genrer! Vi ska försöka hitta en annan högtalare så vi kan få musik vid ridbanan så småningom. För Ulriks del handlar det mycket om att han håller på att sätta ihop en kür, och då är det ju bra att kunna prova hemma. För min del känns det som en bra grej att träna Grao på, det kommer ju vara musik på många tävlingar framöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *