Adoptivkatt

Det har flyttat in en katt i vårt stall. Det är en vacker och tillgiven ung hankatt som säger att han vill bo hos oss. Tyvärr säger våra katter blankt nej på den frågan. Ferro är dock av en helt annan åsikt:

Maja säger att Ferro inte har något att säga till om eftersom han inte behöver dela matskål och sovplats med inkräktaren. Därför undrar vi nu om det finns någon som har ett hem till den här fina katten? Han behöver kastreras, men verkar van vid människor, är tillgiven och säger att han gärna skulle gå in i huset.

2 kommentarer

  1. Nämen vilken fin katt! Bodde vi lite närmare hade jag varit riktigt intresserad. Jag hoppas det ordnar sig för honom. Jag var i samma sits för ett antal år sen då en herrelös katt kom till oss, men dåvarande katt på gården sa nej tack. Den katten fick åka till Djurens vänner (eller liknande organisation), en av våra grannar ombesörjde detta. Där blev han kastrerad, vaccinerad, chippad osv och sedan fick han ett nytt, gott hem genom dem. Så ett tips till dig är att du kontaktar en organisation i dina trakter, som tar sig an kissen! Då har både han och en människa chansen att bli glada för varandra!

    1. Ja han är jättefin! Tyvärr har vi inte hittat någon lösning än, vi kanske får testa ett kattorganisation – tack för tipset.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *