Mot bättre fötter

Jag har ju haft problem med fötterna bra länge nu – jag har helt enkelt rejält ont i dem hela tiden, och särskilt när jag går. För ett tag sedan konstaterades dock glädjande nog att min osteonekros i lederna som varit besvärlig har gått tillbaka och är nästan borta. Däremot har jag rejäla hälsporrar på båda fötterna. Idag har jag varit och hämtat ut mina sulor som ska hjälpa mig att bli av med dem. För ett par veckor sedan var jag och gjorde avgjutningar av mina fötter för att sulorna ska passa mig perfekt. Nu får jag inte gå utan sulor under sådär ett år – men då ska det bli bra! Jag har även ett par innetofflor med inbyggda sulor. De är förstås inte gjutna efter mig, men jag känner tydlig bättring när jag är noga att ha dem. Jag tar inte många steg utan skor på fötterna nu, något som känns ovant, men jag märker att det hjälper.

Efter att jag hämtat sulorna åkte vi till en butik för arbetskläder. Jag ville ha ett par bättre skor med skyddshätta, framför allt når jag håller lektioner. Jag har svårt att stå still i ridhuset och det sliter rätt hårt på fötterna. Jag hittade ett par Jobi som sulorna passade bra i, så nu ska väl bannemig fötterna bli bra så småningom.

När vi ändå var inne i Malmö med bil passade vi på att fixa ett gäng andra ärenden också. Bland annat köpte vi lite mer inredning till sadelkammaren – vi arbetar med att få den helt perfekta sadelkammaren!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *