Fullt upp

Den här veckan har det verkligen varit full fart på jobbfronten. I måndags började jag min tjänst på MSB. Som vanligt är det massor med nytt att sätta sig in i när man börjar ett nytt jobb. Här är det dessutom en verksamhet som är extremt komplex och ganska långt ifrån det jag gjort tidigare, så det är roligt, spännande och intensivt! I morgon åker jag till Stockholm på min första tjänsteresa. Min andra tjänsteresa börjar måndag kväll.

Att jag har börjat där innebär däremot inte att jag slutat i Tomelilla. Under hela april kommer jag jobba halvtid där och halvtid på MSB. Från 1 maj blir det sedan heltid på MSB. Jag håller alltså på att avsluta en del större projekt i Tomelilla parallellt med att jag drar igång nytt. Det är lite intensivt!

Hästarna får förstås också den uppmärksamhet de behöver. Grao har fungerat jättebra sedan jag fick sadeln fixad, han är verkligen känslig! Det var ju inte mycket som sadeln behövde justeras, men det gjorde stor skillnad. I söndags skrittade vi hela snogeholmsrundan. Det tog ett tag, men det var så skönt att komma ut på en långpromenad för oss alla.

Idag har vi fått gödning spridd på våra beten – de behöver än så länge få det på vårarna för att bli bra. Dessutom fick vi punkteringen på gräsklipparen lagad på verkstaden, så nu kan vi klippa gräs också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *