Lite puts

Igår rullade snöstormen in på andra varvet, och imorse fick jag skotta mig ut till stallet för att morgonfodra. Jag hade bara tänkt ”gå ut och ge dem mat lite snabbt” så jag hade morgonrock, bara fötter i gummistövlar och jacka utanpå. Nä, det var inte kul. Än värre var det när vi skulle släppa ut i hagen. Det var åter en lårhög driva för grinden, och även om jag då bytt till ridbyxor lyckades jag fylla stövlarna med snö. Innan jag fått ut alla hästar och fyllt på vatten var fötterna rejält kalla.

Ulrik bestämde sig för att fly undan stormen en stund i vår sadelkammare. Den är varm och fin! Han putsade bland annat dressyrsadel och min dressyrsadel. Den senare är lite av ett projekt. Vi misstänker att någon tidigare ägare putsat den relativt flitigt med svart skokräm. Jag har haft bekymmer med att den gnisslar och att det är som en blank yta på lädret. Det börjar bli bättre nu, men det är fortfarande ett drygt jobb att rengöra den. Så här såg vattnet ut:

Men sadeln blev i alla fall fin. Nu vill jag bara att vädret ska bli bättre så jag kan använda den. Massor!

3 kommentarer

  1. Nu är det jag igen…
    Via ”läsaren” går det inte att kommentera, men när jag öppnar via mailet jag får så funkar det. Ett litet mysterium. 😉

    1. Det verkar som om man måste klicka på ”0 comments” (eller hur många det nu står) under rubriken för att kommentera. Jag hittar inte hur jag ändrar det, kanske måste jag byta tema.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *