Utflykt

I måndags opererade jag ena stortån igen. Det känns lite tröstlöst, det är alltså femte operationen som görs utan att det blivit bra. Men nu var jag hos en specialist, så jag hoppas verkligen att det bara blir den här och en till, på andra foten. Jag har i alla fall haft rätt ont efter operationen och tillbringat veckan först i sängen, och sen i soffan. Jag tycker det är så frustrerande att inte kunna vara ute och göra saker. Men idag har jag varit på utflykt! Ulrik körde mig, klädd i tofflor på fötterna, till Hööks i Malmö. Min kompis Johanna hade pratat om vinterfodrade ridstövlar som var på rea. De liknade de stövlar med snörning jag köpte i somras och jag blev så sugen på ett par stövlar med luddig insida. Dessutom var reapriset riktigt bra.

Nu har jag ju lite svårt att prova stövlar fullt ut, men jag har ändå en frisk fot, så jag fick prova med den. Passar vänster så måste ju höger passa tänkte jag. På grund av luddet inuti stövlarna valde jag att gå upp en storlek, till 39. 38-orna funkade de med, men det kändes lite tight och jag vill dessutom gärna kunna lägga en sula i, både för komfort och för ökad isolering underifrån. Nu har jag alltså ett par fina bruna stövlar (jag har faktiskt bara haft svarta innan) som väntar på att jag ska läka. De kommer bli toppen att ha på vinterns uteritter tror jag!

Vi köpte dessutom en del praktiska grejer som man kan behöva, bl a ytterligare klämmor med krok för upphängning av stövlar och en ny rasp. Min gamla är över 20 år gammal och har blivit rätt slö.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *