Vill du rida Amelia?

Jag har under en tid funderat på Amelia. De få gånger jag hinner rida henne eller bara longera henne blir hon jätteglad. Hon vill jobba! Därför skrev jag nu ihop en medryttarannons på henne. Vet ni någon som skulle gilla henne? Tipsa gärna!

Amelia har tråkigt! Vill du ha roligt ihop med henne? Amelia är född 2000, 170 cm hög. Hon har tävlat dressyr upp till Msv B och WE till Msv klass. Hon är elitsto med dubbeldiplom, så hon hoppar även bra. Nu går hon som avelssto, men hon vill gärna röra på sig en del. Hon söker någon som vill rida henne på banan tre till fyra gånger i veckan. Hon är inte så förtjust i att rida ut, och vid hennes ålder kan man få slippa det då. Vi har belyst ridbana som sköts året runt på gården. Hon finns i ett litet stall med fyra hästar, varav ett föl/unghäst. Övriga hästar rids. Vi ser gärna att du är intresserad av att hjälpa oss med vanliga stallsysslor. Stallet ligger 3 km från tågstationen i Rydsgård, bil är alltså att föredra.

 

6 kommentarer

  1. Jag är intresserad det skulle vara kul om du kan höra av dig så kan jag skriva lite mer kring färdigheter osv 🙂

  2. Hej Kajsa! Har du hittat ngn medryttare till Amelia? Jag är intresserad! Bor i Skivarp, har bil och körkort. Saknar hästar i vardagen.
    Mvh
    Jenny

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *